Peter Lechner

Peter Lechner is oprichter en eigenaar van Vijf-C. Hij specialiseerde zich op het gebied van kwaliteitsmanagement door een studie Intergrated Quality Environmental and Safety Management aan de universiteit van Bradford (UK).
Binnen het bedrijfsleven was hij lid van het managementteam en werkzaam als manager kwaliteits- en zorgsystemen. Bij diverse vakorganisaties was Peter betrokken en hij staat bekend als eerlijke, open kwaliteitsdenker. Hij kan op een overtuigende wijze zorgen voor bewustwording en draagt zijn kennis breed uit.
Vanuit de overtuiging dat veel resultaten aantoonbaar beter kunnen is Vijf-C ontstaan.

Lillian Lechner heeft een passie voor vrijwilligerswerk, in de breedste zin van het woord. Lillian: “Zorgen dat de randvoorwaarden voor vrijwilligers in orde zijn. Het is belangrijk dat vrijwilligers hun werk goed kunnen doen. Verbeterd de kwaliteit dan groeit het ‘vrijwilligers-tevredenheids gevoel’!”. Voorheen is Lillian werkzaam geweest bij twee landelijke vrijwilligersorganisaties. Haar kennis en vaardigheden komen nu bij Vijf-C prachtig tot hun recht. Met de opleiding ‘Sociaal Pedagogische hulpverlening’ (HBO), aangevuld met onderwerp-gerelateerde cursussen staat ze haar mannetje.

Copyright © 2022 Vijf-C. Alle rechten voorbehouden.
Vrouwesteeg 10, 2801 EK Gouda. Telefoon: (0182) 52 11 75