Creativiteit - Visie op resultaat

Voor elke organisatie is het belangrijk om onderscheid te maken tussen een probleem en een uitdaging. Soms levert een ingeslagen weg niet het gewenste resultaat of die nieuwe uitdaging kan best een duwtje in de rug gebruiken. In alle gevallen gaan we uit van de kracht van de organisatie bij het formuleren van uitdagingen, het ontwikkelen van een effectief, resultaatgericht stappenplan en het implementeren ervan. We zijn echte bruggenbouwers en durven over grenzen van knelpunten heen te kijken. Bij Vijf-C gaan we uit van de kracht van uw organisatie. We bouwen bruggen, kijken over grenzen heen.
Een resultaatgericht stappenplan stellen we samen waarin de kracht van uw organisatie optimaal wordt benut.
Resultaat?: Een creatieve oplossing om mee aan de slag te gaan. Met uw inspiratie en lef bereiken we het gewenste resultaat. Zo komen we tot een uitdagende creatieve oplossing om uw doel te bereiken. Inspirerend leiderschap en leiderschap met lef spelen hierin een belangrijke rol.
Alleen op deze wijze kan de opdrachtgever rekenen op maximaal resultaat tegen een relatief minimale investering. In een afgesproken tijd dient het gestelde vraagstuk/ de uitdaging geimplementeerd en effectief te zijn en is de organisatie zelf in staat om maximaal te scoren. U kunt rekenen op een maximaal resultaat, in de afgesproken tijd, met minimale investeringskosten.
De kennis blijft binnen uw organisatie en u bent in staat om maximaal te scoren.

Copyright © 2022 Vijf-C. Alle rechten voorbehouden.
Vrouwesteeg 10, 2801 EK Gouda. Telefoon: (0182) 52 11 75